De rullende diskoteker gennem mere end fire årtier

Twiggi´s rullende diskoteker har mere end 40 års erfaring og en faststab af top professionelle discjockeys, såvel engelsk- som dansktalende. Vi kan således gøre jeres næste arrangement til en uforglemmelig dag.

Uanset om der er tale om firmafest, jubilæer, julefrokost, receptioner, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmation, temafest, fødselsdage, skole- & gymnasiefest, byfest, teltfest, bodega, krobal eller andre festlig lejligheder, er Twiggi´s rullende diskoteker altid klar til at stå for musik og underholdning til den lyse morgen.

Vores DJ's sikrer en strømlinet afvikling af jeres arrangement, samt tilskynder at repertoiret er rigt og varieret, så alle musikalske genrer kan blive tilgodeset. Og med hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og helt frem til de nyeste radio hits, garanterer vores DJ dig for at dine gæster kommer på dansegulvet, så festen bliver en succes!

Hos Twiggi.dk er ingen fest for lille og ingen fest er for stor.

Få et uforpligtende tilbud

Vores rullende diskoteker spiller til fester som fx:
  • Skoler / Gymnasier
  • Bodegaer / Kroballer
  • Byfester / Teltfester
  • Firmafester / Receptioner
  • Jubilæer / Julefrokost
  • 30 års, 40 års, 50 års, 60 års fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Bryllupper / Kobberbryllupper / Sølvbryllupper
  • 60´er, 70´er, 80´er, 90´er og helt frem til tidens hit
Ingen fest er for lille, ingen fest er for stor

Vi har i dag stillet et borgerforslag om, at alle danske DJ´s skal aflønnes direkte af kulturministeriet og derved gøres DJ´s i Danmark til vores fælles nationale kulturarv uden om kulturkanonen. Forud for forslaget har vi naturligvis rådført os med kulturminister Mette Bocks, siger direktør Jørgen Twiggi og fortsætter, kulturministeren synes at der er et spændende forslag og hun er villig til at drøfte det de øvrige partier i folketinget.

Forslaget går i al sin enkelt ud på, at alle registeret DJ´s fremadrettet vil kunne modtage borgerløn, efter endt prøvetid hos et anerkendte dansk rullende diskotek som fx Twiggi.dk. Foruden borgerlønnen vil de danske DJ’s også kunne hæve fuld folkepension med 100 procent i tillæg, efter blot 10 års aktiv og dokumenteret tjeneste som discjockey.

Dele af forslaget gælder endda med tilbagevirkende kraft, forstået på den måde, at DJ’s som pr. 1. april 1999 eller senere og som har mindst 10 års anciennitet på dette tidspunkt, vil ligeledes være omfatte af pensionsaftalen på området. Det betyder ganske enkelt, at de også vil kunne hæve fuld folkepension med 100 procent i tillæg og det er uanset om de fortsat er aktive eller ej.

Til gengæld vil de danske DJ’s ikke få retten til at indgå i en konflikt, da deres borgerløn ikke vil være omfattet af en endelig overenskomst og den kan ej heller genforhandles når først den er vedtaget. På den måde sikre vi, at fx bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og firmafester, ikke skal aflyses ved en evt. storkonflikt på arbejdsmarked, siger Jørgen Twiggi og bemærker, at det giver en hvis tryghed hos vores kunder.

Borgerlønnen vil følge den almene lønudvikling inden for stat, region og kommune, og man kan således betragte sin ansættelse som discjockey under kulturministeriet, som værende en ”tjenestemandsansættelse”, dog uden den velkendte tjenestemandspension. Men kan jo ikke få alt serveret på et sølvfad, udtaler Jørgen Twiggi.

Jørgen Twiggi mener dog ikke at det giver anledning til udfordringer, da de danske DJ’s ikke ellers er organiseret og det vil også gøre det billigere for vores kunder, da udgiften til discjockeyen fremadrettet vil finansieres via skatten. Vores kunder skal således kun betale for lej af det rullende diskotek samt kørsel og opsætning når forslaget er vedtaget.

Forslaget lægger endvidere op til, at borgerlønnen indplaceres på lønramme 37, dette uanset anciennitet, hvilket svare til en årsborgerløn pr. 2017 på kr. 551.163,00 eller kr. 45.930,25 pr. md. før skat vel og mærke. Dertil kommer en aftale om bruttoborgerlønsordning, som betyder, at alle registeret DJ’s vil kunne købe fx Spotify-abonnement, vinylplader, CD’er og egnet tøj til jobs m.v. via et bruttoborgerlønstræk, det vil sige at de vil kunne betale for disse tjenester, ydelser og køb før skat. Hvilket i øvrigt er en kulturminister Mette Bocks ideer, siger Jørgen Twiggi. Det giver samtidig branchen en rig mulighed for at ekspandere, i takt med den stigende efterspørgsel og dette uden at vi skal være bekymret for, om vi nu kan aflønne alle vores DJ’s på fornuftigvis og derfor tror Jørgen Twiggi da også på, at det bliver en stor succes ikke kun hos Twiggi.dk - men i hele branchen.

Hvis forslaget vedtages, så forventer vi hos Twiggi.dk at kunne overtage alle de radio DJ’s, som med al sandsynlighed vil blive tilovers. Når Danmarks Radio skal slankes med op mod 20 procent og på den måde kan vi sikre en jobgaranti, til en del af de ansatte på Danmarks Radio som kategoriseres som radio DJ´s. Hos Twiggi.dk har vi en forventning om, at forslaget bliver vedtaget ultimo 2018 eller primo 2019, således at det kan nå at træde i kræft pr. 1. april 2019. 

Vi vil derfor opfordre alle DJ’s og selvfølgelig også jer som kender en eller flere DJ’s, om at støtte vores borgerforslag på borgerforslag.dk

På forhånd tak for jeres støtte, Jørgen Twiggi.

Følg vores blog: