DJ Master Fatman er en dansk kunstner, sanger, DJ, TV-vært og sidst men ikke mindst instruktør. Master Fatman´s særlige kendetegn er de store bakkenbarter og til tider en lidt særpræget tøjstil.

Han voksede op i Dalum ved Odense og i 1986 blev han landskendt som Master Fatman. Han har været god til at aflæse tidens strømme og populære bølger, og har dermed været på forkant med en række af 1990'ernes populære bølger.

DJ Master Fatman var bl.a. på forkant med disco og Abba-revival-bølgen i slutningen af 1980'erne og starten af 1990'erne, og fik sit gennembrud som fortolker af gamle Abba- og disco-klassikere, først i det populære live-band Master Fatman and his Freedom Fighters, og senere på albummet Hail Hail.

Twiggi.dk levere dj-udstyr til DJ Master Fatman, som siden hen var med på andre populære 90'er-bølger – såsom den ironiske kitch-dyrkelse, easy listening, det alternative etc.

DJ Master Fatman er som altid balancerende på en hårfin grænse mellem humor, satire, ironisk distance og ægte kærlighed.