Sådan skrev pressen om Twiggi.dk, da vi i sin tid købte os ind i Miss Danmark. Men selv om vi ikke længere ejer halvdelen af rettighederne til Miss Danmark navnet. Ja, så er der fortsat fuld drøn på såvel musikken som vores DJ Service og sidst men ikke mindst vores Lyd og Lys til events og opvisninger.

Twiggi.dk leverer i dag anlæg, lyd og lys til mange forskellige typer af fester, arrangementer og events. Ja, der er nok ikke den fødselsdag, bryllup, firmafest, gymnasiefest, ungdomsklub eller halfest som ikke har haft besøg af Twiggi.dk, nå der skulle danses og festes igennem.

2012 var et forrygende får for Twiggi.dk og alt tyder på 2013 bliver et mindst lige så godt år. Vi tog hul på 2013 med at lancerer et helt nyt website, som løbende vil blive opdateret og i 2017 fik vores website et nyt og mere responsivt design. Vi har lavet en sektion til vores faste stab af DJ, hvor nogle af vores DJ´s har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

2012 var også året hvor vi havde 40 års jubilæum og det gav anledning til et glædeligt gensyn med forretningsforbindelserne. Men denne gang var det på vores firmaadresse i Roskilde og det var dejligt at se så mange glade mennesker. 

Nogle af dem havde været med gennem alle 40 år, mens andre er kommet til siden hen, men det blev gensynsglæden ikke mindre af. Og vi vil endnu en gang benytte lejligheden, til at sige jer tak for opmærksomhed ved vores jubilæum.

2013 blev skudt i gang for snart to måneder siden og vi har allerede fuld drøn på i dette nye år.

Der er mange gode grunde til at vælge Twiggi.dk, én af dem kunne være, at Twiggi.dk har gennem mere end fire årtier leveres musik til flere generationer.

Ingen fest er for lille, ingen fest er for stor – Twiggi.dk´s fleksible løsninger kan tilpasses et hvert arrangement.

  • Vores rullende diskoteker er fleksible og derfor er ingen fest for lille. Skal du holde konfirmation, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, firmafest eller events?
  • Med vores fleksible diskoteker, kan vi levere musik til selv de største fester og derfor er ingen fest for stor.

Twiggi.dk har mere end 40 års erfaring samt en stab af top professionelle DJ´s, såvel engelsk- som dansktalende.

Det der kendetegner Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s, er deres evne til at tilpasse musikvalget til publikum.

Twiggi.dk´s rullende diskoteker levere musik til flere generationer, med hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90´erne og helt frem til de nyeste radio hits, garanterer vores DJ dig for at dine gæster kommer på dansegulvet, så festen bliver en succes!

Twiggi.dk stopper mens festen er god, men det betyde ikke at vi stopper når kontrakten ”udløber”. Skal der spilles en ekstra time eller to, kan dette til enhver tid aftale med vores discjockey.

Twiggi.dk´s rullende diskoteker er således totalleverandør inden for branchen og vi har mange års erfaring med lyd og lys.

Twiggi.dk er markedsledende og med mere end 40 års erfaring sætter vi standarden.

Har du husket at booke et rullende diskotek til din/jeres næste fest?

Booking, ring på tel: 70 26 10 90