Twiggi.dk startede tilbage i 1972 og har nu eksisteret i mere end 40 år, og vi holder fortsat til i Roskilde. Twiggi.dk blev stiftet af Jørgen ”Twiggi” Juul, nu Jørgen Twiggi, og det er stadigvæk Twiggi selv der står for den daglige drift.

Det første store DJ job, var til Byfesten 1975 i Roskilde sammen med Ronalds Festival Tivoli, på det gamle kaserne område, - hvor der skulle holdes diskotek i salen i Ungdomshuset. Her efter gik det slag i slag og Twiggi.dk har løbende måtte udvide virksomheden.

Mange kender os nok bedre som Twiggi´s Disco World, men nu er firma navnet bare twiggi.dk men logoet er det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensyns glæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til aftens fest.

Vores faste stab af DJ´s har et bredt kendskab til musik og nogen af vores DJ´s har arbejdet for Twiggi.dk i 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk kunder sikret den rigtige DJ til rette job. 

Ud over at levere diskotek til fester i hele landet, har Twiggi.dk også leveret lyd og lys til: 

  • Miss Danmark for Claus Jespersen. 
  • Miss Danmark for Tommy P. 
  • Twiggi.dk stod for hele afviklingen Miss Danmark Show i 1999-2002.
  • Johnny Reimar Party Show, alle hans mange børne show bl.a. Anders And Show, Smølfe, Trolderik, Mumie Trolde, Rasmus Klump, og som en ud løber af dette, på turne med Disney show i Danmark og Norge samt lavet lyd til Anders And mini cup fodbold. 
  • Diskotek i Parken, Nimb, Tivoli, Kollekolle, Regatta Pavillonen, Ledreborg Slot, Hotel Prindsen ,Comwell Roskilde og mange andre har også valgt Twiggi.dk pga. af firmaets fleksible løsninger. 
  • Twiggi.dk leverer også udstyr til afvikling af gymnastik opvisninger

Twiggi.dk leverer i dag anlæg, lyd og lys til mange forskellige typer af fester, såsom fx fødselsdag, bryllup, firmafest, gymnasiefest, ungdomsklub eller halfest.

Når kunderne ringede for at høre om de kunne booke et diskotek, blev der gjort alt for at leve op til firmaets motto "Ingen Fest Er For Lille, Ingen Fest Er For Stor".

Så skulle der tit flere folk på job samme aften, og gennem tiden har kendte DJ som, Christian Flagstad, Florina Fastina, Lars ”Daddy” Kjær, Michael Juul Sørensen, Jørgen De Mylius været brugt.