Andre DJ´s - Rullende diskoteker - MobildiskotekAndre DJ´s

Udover vores faste stab af DJ´s, har en række kende DJ´s spillet for/eller samarbejdet med Twiggi.dk og Twiggi.dk´s DJ Service - én af dem var DJ Kjeld Tolstrup, som desværre gik bort alt for tideligt. Der ud over har Twiggi.dk samarbejdet med bl.a. DJ Christian Flagstad, Florina Fastina, Lars ”Daddy” Kjær, Michael Juul Sørensen, Jørgen De Mylius og DJ Frederik K.

Christian Flagstad blev en kendt stemme i Danmarks Radio tilbage i 1960'erne, hvor han bestyrede programmet Dags Dato, som blev sendt på alle hverdage på P3 lige efter radioavisen klokken 16.

DJ Kjeld Tolstrup var i flere årtier en af landets mest populære dj's, og gennem en lang karriere spillede han på et væld af klubber i både ind- og udland. Twiggi.dk havde et mangeårig samarbejde med DJ Kjeld Tolstrup frem til hans død.

DJ Frederik K spillede for Twiggi.dk tilbage i 1990´erne og han spillede bl.a. som Club DJ på det daværende Ritz i Roskilde og Planet Earth. Der ud over spillede han og på Færgen Sjælland og mange andre jobs.