Fra DJ Twiggi til Twiggi.dk

Historien om Twiggi.dk

Året er 1972, og ud af højtalerne hjemme på adressen Holbækvej 10 i Roskilde, strømmer lyden af et af tidens allerstørste hit, Popcorn med synthpop gruppen Hot Butter.

Helt sikkert en single som den 15 årige Jørgen "Twiggi" Juul skulle have med ud på job samme aften, hvor han skulle spille endnu et job som DJ i Ungdommens hus i aftenklubben på Parkvej Roskilde.

Det første store DJ job, var til Byfesten 1975 i Roskilde sammen med Ronalds Festival Tivoli, på det gamle kaserne område, - hvor der skulle holdes diskotek i salen i Ungdomshuset. Her efter gik det slag i slag. I 1978 begyndte Motor Cykel Klubben MC 74, at holde fester i Ungdommens hus en gang om mdr. for at samle penge ind til deres klub.

Igennem mange år leverede Twiggi.dk diskotek, i Bolsje Telte til årlig SID’s Sommerlejr, som blev holdt i forskellige byer rundt i Danmark.

Ud over at spille som DJ og levere diskotek til fester i hele landet, fik Twiggi.dk også lyd og lys job: 

  • 1980 Lydmand til Miss Danmark for Claus Jespersen. 
  • 1981 Lydmand til Miss Danmark for Tommy P. 
  • 1981 og mange år frem, Johnny Reimar Party Show, alle hans mange børne show bl.a. Anders And Show, Smølfe, Trolderik, Mumie Trolde, Rasmus Klump, og som en ud løber af dette, på turne med Disney show i Danmark og Norge samt lavet lyd til Anders And mini cup fodbold. 
  • 1999-2000-2001-2002 stod Twiggi.dk for hele afviklingen Miss Danmark Show. 
  • 1996 og frem til i dag, leveres lys og lyd til event løsninger samt til Diskotek i Parken. 
  • Siden hen er flere andre faste steder kommet til, bl.a. Nimb, Tivoli, Kollekolle, Regatta Pavillonen, Ledreborg Slot, Hotel Prindsen, Comwell Roskilde og mange andre har også valgt Twiggi.dk pga. af firmaets fleksible løsninger. 
  • 2004 startede Twiggi.dk i det små med at leverer udstyr til afvikling af Gymnastik opvisninger for DGI/ Roskilde og det er blevet til mere gennem tiden. Lige fra forårs opvisning i Roskilde Hallen, til lokal opvisninger i foreninger fra Lyngby til Borup. 
  • 2006 begynder samarbejdet med DJ Kjeld Tolstrup, om at leverer dj udstyr til hans forskellige job rundt i Danmark. Samarbejdet holdt til Kjeld Tolstrup´s alt for tidlige død i marts 2011.

Twiggi.dk leverer i dag anlæg, lyd og lys til mange forskellige typer af fester og arrangementer. Ja, der er nok ikke den fødselsdag, bryllup, firmafest, gymnasiefest, ungdomsklub eller halfest som ikke har haft besøg af Twiggi.dk, nå der skulle danses og festes igennem. Når kunderne ringede for at høre om de kunne booke et diskotek, blev der gjort alt for at leve op til firmaets motto "Ingen Fest Er For Lille, Ingen Fest Er For Stor".

Så skulle der tit flere folk på job samme aften, og gennem tiden har kendte DJ´s som, Christian Flagstad, Florina Fastina, Lars ”Daddy” Kjær, Michael Juul Sørensen og Jørgen De Mylius været brugt.

Christian Flagstad som ses på billedet til venstre, var ikke kun en god kollega og DJ, han var også en rigtig god ven af Jørgen Twiggi og hans alt for tidlige død rørte Jørgen dybt. Men når Jørgen går en tur gennem pladesamlingen, kan han mindes Christian Flagstad, Jørgen Twiggi arvede nemlig en større samling af plader efter Christian Flagstad.

Christian Flagstad døde af kræft 1. juledag i 1987 i en alder af kun 51 år. Ære være Christian Flagstads minde, Jørgen Twiggi.

Singlen

I 1986 udgav vi vores egen single under navnet Twiggi Band med titlen Disco World, singlen var et ”most-have” i pladesamlingen, og mange af vores DJ´s har den dag i dag i deres pladesamling.

Singlen blev udgivet i forbindelse med vores 15 års jubilæum, den gang kalde vi os Twiggi´s Disco World (Twiggi.dk). Det var primært for at fejre de første 15 år med rullende diskoteker, men udgivelsen af singlepladen var også et udtryk for, at vi havde tænkt os at fortsætte.

Vi er et af de absolute få rullende diskoteker, som har udgive en single i eget navn, hvis altså vi ikke er det eneste rullende diskotek der nogen sinde har gjort det.

Det er nu mere end 40 år siden, at vi spillede vores første job og derved også en bekræftelse på, at vi virkeligt ville og vil give vores kunder "et sted som du gerne vil hen" - nemlig: Disco World.


Lyrik

There is a place
that you wanna go
every time
you feeling below
feel the beat
it´s coming on strong
come with me
I take you along
into Disco World

Omkvæd...

Men grundstammen, er den faste stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Jørgen skiftede i 2006 efternavnet Juul ud med Twiggi, så det passede mere naturligt til det firma som han driver. Firma navnet er nu også bare twiggi.dk men logoet er det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensyns glæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til aftens fest.

Twiggi.dk er fuldt med tiden og vil forsætte langt ind i fremtiden, og her i 2012 er det ikke Johnny Reimer, men bl.a. gade festen Distortion, Tivoli og Parken som blandt mange andre har haft glæde, af at få anlægget leveret fra firmaet på Kløvervej (nu Ledagervej, men lokationen er den samme) i Roskilde.

Mere end 40 år er gået siden den første plade blev sat på, af en lidt spændt og nervøs DJ med navnet "Twiggi".

Miss Danmark
Singlen
Gymnastikopvisning