Datapolitik for Twiggi Gruppen

Twiggi Gruppen, herunder også Twiggi.dk er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket bl.a. betyder, at Twiggi Gruppen er forpligtet til at oplyse dig som kunde om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.

Datapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores websites i Twiggi Gruppen som fx Twiggi.dk – Twiggi Gruppen og Twiggi.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger, og al henvendelse til Twiggi.dk kan ske via vores kontaktoplysninger, som du kan finde herunder.

1. DATAANSVARLIG
Twiggi.dk
Ledagervej 26
4000 Roskilde
CVR.nr.: 89 14 11 17

Tel: +45 70 26 10 90
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. PERSONOPLYSNINGER OG FORMÅL
I forbindelse med din henvendelse og/eller ordre hos Twiggi Gruppen på vores websites, telefon eller via mail, herunder forespørgsel, ordre, booking og reservation af vores produkter, tjenester og ydelser m.v., gemmer vi dine data i vores kundekartotek og ERP-system, dette med henblik på målrette markedsføring og tilpasninger i marked i al almindelighed.

Twiggi Gruppen opbevare følgende kategorier af oplysninger: 

  • Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  • Personnummer/CPR.nr. og/eller CVR.nr. (i visse tilfælde)
  • Oplysninger om spillested hvis denne fraviger fra din adresse
  • Oplysninger om evt. andre kontaktpersoner
  • Oplysninger om IP-adresse m.v. (se evt. nedenstående)

Når du besøger vores websites, indsamler vi helt automatisk oplysninger om dig og din brug af vores websites, f.eks indsamler vi oplysninger omkring hvilken type browser du benytter, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, samt din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelsesloven/persondataloven og persondataforordningen.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen for dig som kunde/bruger, og vores websites tekniske funktioner, samt foretage målrettede markedsføringstiltag, herunder f.eks. Retargeting igennem Google og Facebook som medier. Denne databehandling af oplysninger er konstant nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores websites og systemer, samt vise dig relevante tilbud og nyheder.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (Behandling af ikke-følsomme oplysninger art 6, stk. 1, litra f. – Almindelige personoplysninger).

Når du handler hos os, køber et produkt, tjeneste eller ydelse via vores websites, eller kommunikerer med os via vores mail eller andre digitale medier, indsamler vi de oplysninger, som du som kunde selv afgiver, f.eks. dit navn, adresse, tlf. nr., e-mailadresse, betalingsmetode, oplysninger om hvilke vare(r) du køber og evt. har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, tjenester og ydelser du har bestilt hos os, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig som kunde, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere over dine produkter og generelt købet. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde gældende lovkrav, herunder til vores bogføring og regnskab i vores virksomhed. Ved købet indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev via vores websites, som du selv aktivt vælger, indsamler vi oplysninger om dit personnavn, samt din e-mailadresse.

Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig, som kan indeholde tilbud, nyheder og anden relevant information.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (interessevejledning).

Billede ID
Vi gør opmærksom på, ved underskrift af Twiggi Gruppens kontrakter, skal vi i visse tilfælde bruge billede ID, det kan være i form af Kørekort og/eller Pas, og vi opbevare dette ID, i henholdt til, hvis der skulle opstå en sag.

Vi forbeholder os rettet til, at tage billeder til fester vi opsætter udstyr ved, og bruger dette til reklame markedsføring på Facebook, Google. m.m.

Hvis du ønsker sletnining af billede ID eller billeder brugt på vores hjemmesiden, eller billeder vi har taget til et arrangement, venligst kontakt os pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

3. MODTAGERE OG BEHANDLERE AF PERSONOPLYSNINGER
Oplysninger om dit navn, din adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker i forhold til fragtområdet, videregives til Twiggi Trans, der står for leveringen af de købte varer til dig som kunde. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på Twiggi Grupens vegne.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til bl.a. ”teknisk drift” samt ”forbedringer” af vores systemer, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføringstiltag, herunder ”Retargeting markedsføring” via Google og Facebook.

Samt til din bedømmelse af vores webshop generelt, og vores produkter. Bl.a. videregives oplysninger om dit navn og din e-mailadresse til Trustpilot, således at der på vores vegne kan sendes en bedømmelses e-mail ud, til at vurdere os på Trustpilot’s hjemmeside. Vælger du som kunde/bruger at foretage en anmeldelse, bliver Trustpilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler kun data, som vi er dataansvarlige for.

Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Vi har databehandleraftaler med alle vores relevante samarbejdspartnere.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er begge etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens artikel 45.

Google LLC’s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Facebook Inc.’s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Twiggi Gruppen vil kun videregive dine personoplysninger jfr. ovenstående, såfremt du forinden har afgivet et specifikt og informeret samtykke, eller ved retsligt skridt ved f.eks. manglende betaling o.lig.

I forbindelse med oprettelse af din data i vores IT-systemer, vil dine oplysninger i nødvendigt omfang blive videregivet til vores databehandlere og kundekartotek, Gigahost (webhosting), Microsoft Custom Domain (primær mailsystem) samt Google G Suite (sekundært mailsystem).

4. ADGANG TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING, BEGRÆNSNING ELLER INDSIGELSER
Med henblik på at skabe en god og fornuftig åbenhed omkring en professionel behandling af dine oplysninger, skal vi som den dataansvarlige, oplyse dig om dine rettigheder. 

Du har ret til og få indsigt i de oplysninger vi gemmer om dig, berigtigelse, sletning af de oplysninger om dig, hvis det ønskes, begrænse behandlingen, dataportabilitet, indsigelse, samt til at klage.

Hvis behandlingen af personoplysningerne er baseret på et samtykke, kan dette samtykke altid trækkes tilbage.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, eller ønsker du at høre mere om dine rettigheder med henblik på at finde ud af, om du skal gøre brug af dem, kan du til enhver tid kontakte os, ved at skrive en mail til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ringe til os på: +45 70 26 10 90.

5. DATAPORTABILITET
Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.

6. VARIGHED AF OPBEVARING
Personoplysningerne i forbindelse med din henvendelse slettes 5 år efter den seneste optegnelse i vores kundekartotek.

7. KLAGE
Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..