DJ Service - Mobildiskotek - Twiggi.dk´s DJ ServiceTwiggi.dk´s DJ Service

Udover vores faste stab af DJ´s, har Twiggi.dk en række kende DJ´s som vi samarbejder med. Twiggi.dk havde ligeledes et mangeårigt samarbejde med DJ Kjeld Tolstrup, som desværre gik bort alt for tideligt.

Twiggi.dk´s DJ Service leverer rullende diskoteker til eksterne DJ´s som fx DJ Thomas Madvig, DJ Jean von Baden, DJ Danny Niebling, Le Gammeltoft og Master Fatman m. fl.

Twiggi.dk´s DJ Service har også leveret rullende diskoteker til Kjeld Tolstrup, Christian Flagstad og DJ Frederik K og mange flere.

Twiggi.dk´s DJ Service leverer rullende diskoteker til alle typer af arrangementer og events i hele landet og med vores fleksible diskotekssystemer garantere vi at ingen fest er for lille, ingen fest er for stor.

Twiggi.dk´s rullende diskoteker er således totalleverandør inden for branchen og vi har mange års erfaring med levering af lyd og lys til arrangementer og events som fx Miss Danmark og gymnastikopvisning m.v.

Twiggi.dk er markedsledende og med mere end 40 års erfaring  sætter vi standarden.

DJ Danni Niebling samarbejder med Twiggi.dk om levering af DJ-udstyr, Twiggi.dk´s DJ Service leverer således DJ-udstyr til DJ Danni Niebling´s mobile jobs rundt omkring i Danmark.

DJ Simon Stenspil samarbejder med Twiggi.dk om levering af DJ-udstyr, Twiggi.dk´s DJ Service leverer således DJ-udstyr til DJ Simon Stenspil´s mobile jobs rundt omkring i Danmark.

DJ Jean von Baden samarbejder med Twiggi.dk om levering af DJ-udstyr, Twiggi.dk´s DJ Service leverer således DJ-udstyr til DJ Jean von Baden´s mobile jobs rundt omkring i Danmark.

DJ Peter Zohdy har spillet side om side med store internationale DJs som fx Benny Benassi, Fedde Le Grand og Swedish House Mafia samt danske artister som bl.a. Trentemøller, Morten Breum, Rune RK, Medina og Nik & Jay.

DJ Le Gammeltoft er blandt andet kendt fra radioprogrammerne Unga Bunga og Input på P3. DJ Le Gammeltoft debuterede som DJ på Gefährlich i 2005 og er sidenhen blevet en af frontfigurerne på den danske klubscenes voksende andel af kvindelige DJs.

DJ Soulstar samarbejder med Twiggi.dk om levering af DJ-udstyr og Twiggi.dk ´s DJ Service leverer således DJ-udstyr til DJ Soulstar´s mobile jobs rundt omkring i Danmark.

DJ Master Fatman er en dansk kunstner, sanger, DJ, TV-vært og sidst men ikke mindst instruktør. Master Fatman´s særlige kendetegn er de store bakkenbarter og til tider en lidt særpræget tøjstil.

Thomas Madvigs store talent og engagement har bragt ham vidt omkring i en blændende karriere som bl.a. DJ, radio-  og TV-vært, producer og indehaver af eget pladeselskab samt natklubben TS bar.