Twiggi.dk DJ´s

Hvem er vi

CEO & Founder

Jørgen Twiggi CEO & Founder

I 1972 startede Jørgen ”Twiggi” Juul som DJ, hvor han som bare 15 årig spillede som DJ i Ungdommens hus i aftenklubben på Parkvej i Roskilde. Det første store DJ job, var til Byfesten 1975 i Roskilde og her efter er det gået slag i slag. I dag mere end 40 år efter starten i Ungdommens hus er han direktør for Danmarks største rullende diskoteker, Twiggi.dk eller tidligere Twiggi´s Disco World.

Twiggi.dk DJ´s

Twiggi.dk har en fast stab af erfaren DJ´s og det der kendetegner Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s, er deres evne til at tilpasse musikvalget til publikum. Vores DJ´s spiller hvert år, et stort antal jobs for Twiggi.dk og alle vores DJ´s har reference til mange af vores fast kunder.

Hos Twiggi.dk råder vi over et stort antal DJ´s og derfor kan vi altid tilbyde en DJ der passer til netop jeres fest. Alle vores DJ´s har specialiseret sig inden for forskellige kategorier, lige fra fester til det modne publikum (30+), mens andre har specialiseret sig i hele tiden at være med på beatet og dermed er klar til at spille til skoleer, gymnasier, ungdomsfester og på natklubber. Nogle helt tredje er allround DJ´s, hvilket for det meste er at foretrække til firmafester, brylluper, kobberbrylluper, sølvbrylluper, fødselsdage, konfirmationer og lign. fester, hvor publikummet/gæsterne er meget blandet.

Vores DJ´s er vores repræsentant og derfor er det vigtigt for os, at vi altid benytter dygtige DJ´s. Udover at have den fornødne erfaring og kunnen, samt være i stand til at læse dansegulvet, møder vores DJ´s altid op i præsentabelt tøj (typisk i jakkesæt, eller jeans og blazer). Hvis der er tale om en temafest, så møder vores DJ naturligvis op tøj som matcher jeres tema.

Musik til flere generationer

djacob.dk

djanderse.dk

djbagerbaron.dk

djbokser.dk

djdenfede.dk

djdenlillefede.dk

djfarmer.dk

djfobian.dk

djfrækkefrederik.dk

djfunk.dk

djgreven.dk

djgrønvold.dk

djkennethk.dk

djkoch.dk

djkock.dk

djkristianb.dk

djmichf.dk

djshaky.dk

djtiger.dk

Twiggi.dk har 26 registreret DJ´s

djtwiggi.dk