"Advarsel: Pas på! Min private Facebook-konto er blevet hacket!"

Kære venner og følgere,

Jeg skriver til jer i dag for at dele en vigtig besked om min private Facebook-profil. For godt 14 dage siden blev min Facebook-konto desværre hacket, og det er stadigvæk i hænderne på ukendte personer. Jeg ønsker at advare jer alle om denne situation, da jeg ikke ønsker, at nogen af jer skal blive ofre for det samme.

Det hele startede, da jeg modtog en Messenger-besked på Facebook, hvor en person i mit netværk bad om mit telefonnummer. Uheldigvis faldt jeg for det og besvarede beskeden. Det viste sig at være en kæmpe fejltagelse, da personen også var blevet hacket og ukendte personer nu har fuld kontrol over min Facebook-konto. De er stadig aktive og forsøger at narre folk til at give dem deres telefonnumre og endda den SMS-kode, der sendes til telefonen som en del af Facebooks sikkerhedstiltag.

Det er derfor, jeg opfordrer jer alle til at være forsigtige og ikke dele jeres telefonnumre på Facebook, og endnu vigtigere, lad være med at sende SMS-koderne til nogen som helst, der beder om det. Disse hackere udnytter folks tillid og forsøger at få adgang til deres konti.

Desværre har jeg stadig ikke adgang til min private Facebook-profil efter godt 14 dage. Det er en frustrerende situation, men jeg forsøger at håndtere det på bedste vis. Heldigvis var der to administratorer på min firmaside, Twiggi.dk, så vi fik hurtigt styr på den situation.

Indtil jeg får styr på min gamle Facebook-konto, har jeg besluttet at holde mig væk fra Facebook. Jeg vil gerne sikre, at alt er i orden, før jeg kaster mig ud i nye Facebook-eventyr.

Jeg vil gerne forsikre jer om, at mit telefonnummer og min mailadresse stadig er de samme som altid. I er velkomne til at kontakte mig ved at give mig et kald eller sende en mail.

Angående Twiggi.dk's Facebook-side har jeg heldigvis en administrator, der tager sig af den, så den er stadig aktiv og bliver passet. Jeg vil opdatere jer, så snart jeg får adgang til min private Facebook-profil igen.

Lad os lære af denne situation og være ekstra forsigtige med vores personlige oplysninger online. Hackere er konstant på jagt efter muligheder for at udnytte folks tillid og stjæle deres identiteter. Lad os arbejde sammen for at skabe et sikkert online-miljø for os alle.

Tak for jeres forståelse og støtte.

Venlige hilsner,

Jørgen Twiggi