Lad Twiggi.dk stå for musikken til konfirmationen, så er I sikker på at konfirmanden får en god og uforglemmelig dag. Konfirmationen er en stor dag for konfirmanden og ikke mindst for forældrene, da det er dagen hvor konfirmanden træder ind i de "voksnes rækker".

Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s har spillet til forskellige typer af arrangementer og vores motto er ”Ingen Fest Er For Lille, Ingen Fest Er For Stor”, så uanset om man vælger at holde konfirmation eller Non-firmation. Ja, så kan Twiggi.dk´s rullende diskoteker klare opgaven.

Twiggi.dk DJ til din konfirmation?

Vi har en fast stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Alle vores DJ´s er dygtig til at "læse" dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra publikum.

Med mere end 55.000 plader dækker vores DJ's alt fra mere end 50 år tilbage og up to date. Kort sagt levere vores rullende diskoteker, musik til flere generationer.

Selvom firmanavnet i dag bare er Twiggi.dk, er logoet det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensynsglæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til konfirmationen.

Twiggi.dk gør konfirmationen til noget helt særlig og ikke mindst en uforglemmelig dag.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt Twiggi.dk for at indhente et tilbud eller booke et af vores rullende diskoteker til konfirmationen.

Få et uforpligtende tilbud

Booking eller tilbud, ring på tel: 70 26 10 90