Sølvbrylluppet er for de fleste mennesker én stor begivenheder efter 25 års ægteskab. Tøjet skal være festligt næsten som til en gallafest, men også maden, festlokalet og sidst men ikke mindst musikken skal der være styr på.

Til et sølvbryllup skal alt koordineres, næsten som til selve brylluppet og gerne i god tid. Twiggi.dk har med mere end 40 års erfaring, og har om nogen styr på hvad den sølvbryllupsdag betyder for vores kunder.

Efter en god sølvbryllupsmiddag eller reception med taler og festelige indslag, er Twiggi.dk DJ’en klar til at spille al den gode musik (inkl. brudevalsen), som med garanti får jeres gæsterne ud på dansegulvet.

Vores fleksible diskoteksløsninger tilpasses hvert enkelt sølvbryllupsjob og vi opstiller udstyret efter aftale, som passer ind i tidsplanen.

Vi er et af Danmarks størreste rullende diskoteker og det betyder også, at vi tilbyder Danmarks bedste service. Vores udstyr er altid up-to-date, men skulle uheldet være ude og noget udstyr mod forventning bryde sammen. Ja, så har vi også løsningen på den situation.

Twiggi.dk DJ til jeres sølvbryllup?

Vi har en fast stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Alle vores DJ´s er dygtig til at "læse" dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra publikum.
Med mere end 55.000 plader dækker vores DJ's alt fra mere end 50 år tilbage og up to date. Kort sagt levere vores rullende diskoteker, musik til flere generationer.

Selvom firmanavnet i dag bare er Twiggi.dk, er logoet det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensynsglæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til aftens sølvbryllupsfest.

Twiggi.dk gør jeres sølvbryllup til noget helt særlig og ikke mindst en uforglemmelig dag.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt Twiggi.dk for at indhente et tilbud eller booke et af vores rullende diskoteker til jeres kommende sølvbryllup.

Få et uforpligtende tilbud

Booking eller tilbud, ring på tel: 70 26 10 90