Lad Twiggi.dk stå for underholdningen til din 50 års fødselsdag. Til din 50 års fødselsdag vil du sikkert gerne samle venner, kollegaer og familie til en god og festlig aften.

Hvad er bedre end en god sving om efter middagen? Skal dine gæster danse, og der skal være gang i den? Det er derfor oplagt at runde en vellykket festaften af med et rullende diskotek som kan få dine gæster på dansegulvet til 60´er, 70´ er, 80´er og 90´er hits, til alle de nyeste hits.

Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s har spillet til forskellige typer af fødselsdagsfester, uanset om du vælger at holde din 50 års fødselsdag som en temafest, eller slå dig sammen med en anden og holde 2x 50 års fødselsdag, eller om du vælger at holde den ”alene”. Ja, så kan Twiggi.dk´s rullende diskoteker klare opgaven.

Twiggi.dk DJ til din 50 års fødselsdagsfest?

Vi har en fast stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Alle vores DJ´s er dygtig til at "læse" dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra publikum.

Med mere end 55.000 plader dækker vores DJ's alt fra mere end 50 år tilbage og up to date. Kort sagt levere vores rullende diskoteker, musik til flere generationer.

Selvom firmanavnet i dag bare er Twiggi.dk, er logoet det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensynsglæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til aftens fødselsdagsfest.

Twiggi.dk gør din fødselsdagsfest til noget helt særlig og ikke mindst en uforglemmelig dag.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt Twiggi.dk for at indhente et tilbud eller booke et af vores rullende diskoteker til din 50 års fødselsdag.

Få et uforpligtende tilbud

Booking eller tilbud, ring på tel: 70 26 10 90