Brylluppet er for de fleste mennesker én af de største begivenheder i deres liv. Kjolen, kirken eller rådhuset, maden, festlokalet og sidst men ikke mindst musikken.
Til et bryllup skal alt koordineres og gerne i god tid. Twiggi.dk har med mere end 40 års erfaring, og har om nogen styr på hvad den store dag betyder for vores kunder.

Efter en god bryllupsmiddag eller reception med taler og festelige indslag, er Twiggi.dk DJ’en klar til at spille al den gode musik (inkl. brudevalsen), som med garanti får jeres gæsterne ud på dansegulvet.

Vores fleksible diskoteksløsninger tilpasses hvert enkelt bryllupsjob og vi opstiller udstyret efter aftale, som passer ind i tidsplanen.

Vi er et af Danmarks største rullende diskoteker og det betyder også, at vi tilbyder Danmarks bedste service. Vores udstyr er altid up-to-date, men skulle uheldet være ude og noget udstyr mod forventning bryde sammen. Ja, så har vi også løsningen på den situation.

Twiggi.dk DJ til jeres bryllup?

Vi har en fast stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Alle vores DJ´s er dygtig til at "læse" dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra publikum.

Med mere end 55.000 plader dækker vores DJ's alt fra mere end 50 år tilbage og up to date. Kort sagt levere vores rullende diskoteker, musik til flere generationer.

Selvom firmanavnet i dag bare er Twiggi.dk, er logoet det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensynsglæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til aftens bryllupsfest.

Twiggi.dk gør jeres bryllup til noget helt særlig og ikke mindst en uforglemmelig dag.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt Twiggi.dk for at indhente et tilbud eller booke et af vores rullende diskoteker til jeres kommende bryllup.

Få et uforpligtende tilbud

Booking eller tilbud, ring på tel: 70 26 10 90