Julefrokoster er én af de begivenheder som betyder rigtig meget for virksomheden og dens medarbejdere. Det er ét event hvor man kan “slippe sig løs” og hygge sig med gode kollegaer. Lad Twiggi.dk stå for musikken til julefrokosten, så er I sikret en god og uforglemmelig julefrokost og det er altid sjovt, der er god stemning og musikken festlig

Skal jeres næste julefrokost være årets julefrokost?

Til julefrokosten vil der være medarbejdere i mange aldersklasser og fra mange personalegrupper. Det stiller krav om, at musikken tilgodeser alle og det er der kommer Twiggi.dk ind i billede.

Twiggi.dk DJ til jeres julefrokost?

Vi har en fast stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Alle vores DJ´s er dygtig til at "læse" dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra publikum.

Med mere end 55.000 plader dækker vores DJ's alt fra mere end 50 år tilbage og up to date. Kort sagt levere vores rullende diskoteker, musik til flere generationer.

Selvom firmanavnet i dag bare er Twiggi.dk, er logoet det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensynsglæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til årets julefrokost.

Twiggi.dk gør jeres julefrokost til noget helt særlig og ikke mindst en uforglemmelig dag.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt Twiggi.dk for at indhente et tilbud eller booke et af vores rullende diskoteker til jeres kommende julefrokost.

Få et uforpligtende tilbud

Booking eller tilbud, ring på tel: 70 26 10 90