Skal I holde firmafest, så lad Twiggi.dk stå for underholdningen, så er I sikker på at festen bliver en succes og underholdningen er altid i top. Hos Twiggi.dk er ”Ingen firmafest er for lille, ingen firmafest er for stort”, når Twiggi.dk´s rullende diskoteker spiller op til dans.

Det der kendetegner Twiggi.dk´s faste stab af DJ´s, er deres evne til at tilpasse musikvalget til publikum. Og vores faste stab af DJ´s har stor erfaring med firmafester, som fx firmaarrangementer som julefrokoster, receptioner og temafester. Men vi lever også fleksible diskoteksløsninger samt lyd og lys til firmaevents. Ja, så kan Twiggi.dk´s rullende diskoteker klare opgaven.

Twiggi.dk DJ til jeres firmafest?

Vi har en fast stab af DJ hvor nogen har arbejdet for Twiggi.dk i mere end 25 år og med deres erfaring for musik, er Twiggi.dk's kunder sikret den rigtige DJ til rette job.

Alle vores DJ´s er dygtig til at "læse" dansegulvet og er samtidig meget imødekommende og tager hellere end gerne imod ønsker fra publikum.

Med mere end 55.000 plader dækker vores DJ's alt fra mere end 50 år tilbage og up to date. Kort sagt levere vores rullende diskoteker, musik til flere generationer.

Selvom firmanavnet i dag bare er Twiggi.dk, er logoet det samme som det altid har været, derfor er der tit stor gensynsglæde, når de sorte lastbiler med det kendte logo kommer med udstyret til aftens firmafest.

Twiggi.dk gør jeres firmafest til noget helt særlig og ikke mindst en uforglemmelig dag.

Hvad skal du gøre nu?

Kontakt Twiggi.dk for at indhente et tilbud eller booke et af vores rullende diskoteker til jeres kommende firmafest.

Få et uforpligtende tilbud

Booking eller tilbud, ring på tel: 70 26 10 90